Λιμανάκι Αμάρυνθος

Το ιστορικό της ψαροταβέρνας “Λιμανάκι Αμαρύνθου”. Διαβάστε για την πορεία της επιχείρησης, από την δημιουργία της έως και σήμερα.

 

Delivery - Take Away Κρατήσεις Τραπεζιών
Λιμανάκι Αμάρυνθος

Η ιστορία μας

Ψαροταβέρνα Λιμανάκι Αμαρύνθου

Η ψαροταβέρνα το ΛΙΜΑΝΑΚΙ ΤΗΣ ΑΜΑΡΥΝΘΟΥ λειτουργεί από το 1986 , όταν ο πατέρας Κωνσταντίνος δημιούργησε έναν παραδοσιακό χώρο που απευθυνόταν στις οικογένειες της Αμαρύνθου. 

Με την πάροδο των χρόνων , ο χώρος αυτός πέρασε σε νεώτερες γενιές της οικογενείας και εξελίχθηκε σαν ένας από τους πιο δημοφιλείς για τους κατοίκους του τόπου , της Εύβοιας αλλά και των επισκεπτών του νησιού γενικότερα ….

Βρίσκεται σε πολύ μικρή απόσταση από το κέντρο της Αμαρύνθου στην ωραιότερη , σύμφωνα με την κοινή γνώμη , περιοχή κοντά στο λιμάνι πάνω στην θάλασσα και μακριά από τον θόρυβο και τους ρύπους των αυτοκίνητων.
Η περιοχή του λιμανιού είναι ένας τόπος που επιλέγεται από τους ντόπιους και όχι τυχαία , ως τόπος ψυχικής χαλάρωσης και ηρεμίας.
Ο συνδυασμός , θάλασσα και φεγγάρι , καθιστά την περιοχή του λιμανιού , ιδανικό προορισμό για ρομαντική βόλτα κάτω από την πανσέληνο , ειδικά κατά την καλοκαιρινή περίοδο .

Κι επειδή ένας περίπατος συνδυάζεται μοναδικά μ’ένα υπέροχο γεύμα , η ψαροταβέρνα το «ΛΙΜΑΝΑΚΙ ΤΗΣ ΑΜΑΡΥΝΘΟΥ» αποτελεί την μοναδική επιλογή.

Γιώργος Μαρίνος

Διακρίσεις & Πιστοποιήσεις

Η Επιχείρηση είναι αναγνωρισμένη από το 2004 με το σήμα της Ελληνικής Κουζίνας του ΕΟΤ με αριθμό 362 καθώς και πιστοποιημένη σύμφωνα με τα Διεθνή Πρότυπα ποιότητας και υπηρεσιών. Η εξυπηρέτηση και η καθαριότητα σφραγίζουν με επιτυχία την λειτουργία της επιχείρησης . 

Λιμανάκι Αμάρυνθος

Ο χώρος αποτελεί ιδανική επιλογή για γεύματα ειδικών περιστάσεων , επαγγελματικές συναντήσεις ή κοινωνικά γεγονότα .Κατάλληλος και ασφαλής για παιδιά και εύκολα προσβάσιμος .
Το κατάστημα δέχεται πιστωτικές η χρεωστικές κάρτες και παρέχει δωρεάν χρήση Wi Fi.

Χαρακτηριστικά

Τι παρέχουμε

  • Ο χώρος αποτελεί ιδανική επιλογή για γεύματα ειδικών περιστάσεων , επαγγελματικές συναντήσεις ή κοινωνικά γεγονότα .Κατάλληλος και ασφαλής για παιδιά και εύκολα προσβάσιμος .
  • Το κατάστημα δέχεται πιστωτικές η χρεωστικές κάρτες και παρέχει δωρεάν χρήση Wi Fi.
  • Ικανό να φιλοξενήσει μεγάλες παρέες ή οικογένειες με παιδιά καθώς διαθέτει ρομαντικό και ήρεμο περιβάλλον πάνω στην θάλασσα .
  • Στηρίζει την τοπική και Ελληνική κουζίνα .
  • Οι επιλογές Βίγναν και πιάτων χωρίς γλουτένη είναι καθημερινότητα για εμάς .

Μετά απ’όλα αυτά κάθε αμφιβολία καταρρίπτεται και καθιστά το «ΛΙΜΑΝΑΚΙ ΤΗΣ ΑΜΑΡΥΝΘΟΥ» τον βασικό γευστικό προορισμό κάθε απαιτητικού γευσιγνώστη.

 

 

 

Hours of Operation

 

 

 

 

Monday – Sunday
11:00 – 24:00

 

 

Delivery - Take Away Κρατήσεις Τραπεζιών

 

Send Message

We will be happy to contact you

 

Pin It on Pinterest

Shares
Share This