Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ

Ψαροταβέρνα Λιμανάκι Αμαρύνθου

Η ψαροταβέρνα το ΛΙΜΑΝΑΚΙ ΤΗΣ ΑΜΑΡΥΝΘΟΥ λειτουργεί από το 1986 , όταν ο πατέρας Κωνσταντίνος δημιούργησε έναν παραδοσιακό χώρο που απευθυνόταν στις οικογένειες της Αμαρύνθου. 

Με την πάροδο των χρόνων , ο χώρος αυτός πέρασε σε νεώτερες γενιές της οικογενείας και εξελίχθηκε σαν ένας από τους πιο δημοφιλείς για τους κατοίκους του τόπου , της Εύβοιας αλλά και των επισκεπτών του νησιού γενικότερα ….

Βρίσκεται σε πολύ μικρή απόσταση από το κέντρο της Αμαρύνθου στην ωραιότερη , σύμφωνα με την κοινή γνώμη , περιοχή κοντά στο λιμάνι πάνω στην θάλασσα και μακριά από τον θόρυβο και τους ρύπους των αυτοκίνητων.
Η περιοχή του λιμανιού είναι ένας τόπος που επιλέγεται από τους ντόπιους και όχι τυχαία , ως τόπος ψυχικής χαλάρωσης και ηρεμίας.
Ο συνδυασμός , θάλασσα και φεγγάρι , καθιστά την περιοχή του λιμανιού , ιδανικό προορισμό για ρομαντική βόλτα κάτω από την πανσέληνο , ειδικά κατά την καλοκαιρινή περίοδο .

Κι επειδή ένας περίπατος συνδυάζεται μοναδικά μ’ένα υπέροχο γεύμα , η ψαροταβέρνα το «ΛΙΜΑΝΑΚΙ ΤΗΣ ΑΜΑΡΥΝΘΟΥ» αποτελεί την μοναδική επιλογή.

Γιώργος Μαρίνος

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ ΕΟΤ

Διακρίσεις & Πιστοποιήσεις

Η Επιχείρηση είναι αναγνωρισμένη από το 2004 με το σήμα της Ελληνικής Κουζίνας του ΕΟΤ με αριθμό 362 καθώς και πιστοποιημένη σύμφωνα με τα Διεθνή Πρότυπα ποιότητας και υπηρεσιών. Η εξυπηρέτηση και η καθαριότητα σφραγίζουν με επιτυχία την λειτουργία της επιχείρησης.

Ο χώρος αποτελεί ιδανική επιλογή για γεύματα ειδικών περιστάσεων , επαγγελματικές συναντήσεις ή κοινωνικά γεγονότα .Κατάλληλος και ασφαλής για παιδιά και εύκολα προσβάσιμος .
Το κατάστημα δέχεται πιστωτικές η χρεωστικές κάρτες και παρέχει δωρεάν χρήση Wi Fi. 

ΛΙΜΑΝΑΚΙ ΑΜΑΡΥΝΥΟΥ ΠΑΘΟΣ ΓΙΑ ΘΑΛΛΑΣΙΝΑ
Τα θαλασσινά είναι το πάθος μας, η φρεσκάδα είναι η αποστολή μας και η ποιότητα είναι η δέσμευσή μας.
Υπέροχο γευστικό ταξίδι

Τι παρέχουμε

  • Ο χώρος αποτελεί ιδανική επιλογή για γεύματα ειδικών περιστάσεων , επαγγελματικές συναντήσεις ή κοινωνικά γεγονότα .Κατάλληλος και ασφαλής για παιδιά και εύκολα προσβάσιμος .
  • Το κατάστημα δέχεται πιστωτικές η χρεωστικές κάρτες και παρέχει δωρεάν χρήση Wi Fi.
  • Ικανό να φιλοξενήσει μεγάλες παρέες ή οικογένειες με παιδιά καθώς διαθέτει ρομαντικό και ήρεμο περιβάλλον πάνω στην θάλασσα .
  • Στηρίζει την τοπική και Ελληνική κουζίνα .
  • Οι επιλογές Βίγναν και πιάτων χωρίς γλουτένη είναι καθημερινότητα για εμάς 
Ο χρόνος αποδεικνύει την ποιότητα

Διαχρονική Παράδοση

Από τότε που άνοιξε η ψαροταβέρνα ‘Το Λιμανάκι της Αμαρύνθου”, γεννήθηκε το πάθος μας για ποιοτικά θαλασσινά, οικογενειακές αξίες και έμπειρη εμπειρία στην θαλασσινή κουζίνα.

Κάθε φορά που τρώτε μαζί μας, γεύεστε χρόνια σκληρής δουλειάς, καινοτομίας και δέσμευσης για καλό φαγητό.

 

Close
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στον ιστό.
Close